De blogster

Verander de wereld met je lach. Laat de wereld niet jouw lach veranderen!

Leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Annette Kolkman. Overal waar ik kom maak ik foto’s en doe ik inspiratie op voor verhalen. Fotograferen en schrijven zijn mijn grootste passies. Ik ben ook dol op praktische tips: reistips, tips om lekker te kunnen leven. Ik deel mijn verzameling graag met jou.

Reis mee, leef mee, lach mee, gezellige en praktische verhalen voor bij een kopje thee! Ik hoop je met mijn teksten op de een of andere manier te raken.

Voorheen was ik een gedreven, ervaren communicatieadviseur. Nu ben ik fotograaf en tekstschrijver.

Ik maak graaf herinneringen in woord en beeld.  Dit doe ik voor organisaties onder de naam Foto’s en tekst).

Ik kom graag naar je toe als je herinneringen wil laten maken aan bijzondere of juist dagelijkse momenten. Persoonlijke herinneringen leg ik graag vast zoals beschreven op mijn website Familiemomenten. Foto’s van nu die leuk zijn voor later. Dierbare momenten met de kinderen, vader en moeder, opa en oma, dierbare vrienden. Momenten van geboorte tot en met een definitief afscheid. Herinneringen waarvan je blij bent als je kan zeggen “gelukkig hebben we de foto’s nog”.

In mijn vrije tijd:

  • Laat ik mij graag inspireren door mensen die ik tegenkom.
  • Word ik vrolijk van de wiebelende staart van mijn hond bijvoorbeeld tijdens een wandeling in de natuur.
  • Geniet ik ongelooflijk veel van mijn kleindochter
  • Vind ik rust in hoofd en lijf tijdens Yin Yoga, mediteren en gitaarspelen.
  • Kijk ik graag films en lees ik boeken die gaan over mensen en hun levenservaringen
  • Brul ik graag mee met musicalmuziek
  • Zet ik tijdens een fietstocht of tennispartij mijn spieren graag aan het werk.

Via het contactformulier zijn je tips, vragen of opmerkingen van harte welkom.

Annette Kolkman

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reis mee, leef mee, lach mee, gezellige verhalen voor bij een kopje thee